måndag 31 mars 2014

Vi inleder veckan med lite löpgnäll

Visst ja. Nu blir det lite mörkt om morgonen ett tag. Jag har inget emot sommartid, jag är ju så vansinnigt förtjust i de ljusa vårkvällarna så jag kan ta att det är mörkt lite på morgonen - det är snart förbispolat. Det roliga är att man nu går och säger "fast egentligen är klockan...." Att jag är lite trött har nog inte att göra med övergång till sommartid, mer med att jag körde ungdomsnatt-taxi natten mot söndag och så har jag nog bara slarvat i största allmänhet.
Allt är som vanligt alltså.
Förutom att jag har en något stolpaktig gång. Jag sprang igår och det blev pay back-time fram emot kvällen. Nu har jag lite problem med att röra mig, väldigt opraktiskt.
Ont gör det också, eller molvärker kanske är mer rätt ord. Det är något väldigt vajsning med vänster ben och det gör mig svintjurig. Här tränar jag helt med regelboken i min hand och har roliga lopp att se fram emot och så blir det så här.
Jag har lust att...grrr. Jag vet inte vad jag har lust med. Jag är så glad att jag har en tid hos min sjukgymnast imorgon. Han kommer med stor sannolikhet att ge mig löpförbud men å andra sidan är det väldigt svårt att löpträna med det här surbenet.

Inga kommentarer: