tisdag 26 november 2013

Tisdagstänk

Det var nyttigt att lyssna och tänka på det som sades på trafikskolan igår afton. Jag har inte ambitionen att bli min dotters körlärare, det hänvisar jag till ett riktigt proffs på trafikskolan. Däremot är det ju bra att få övningsköra, få mängdträning som det heter (det dök upp hela tiden igår på trafikskolan).
Nae, jag skulle nog behöva plugga lite skyltar - det har ju kommit en del nya.

Trafik är lite läbbigt kan jag tycka ibland, jag brukar fundera på det när jag cyklar. Det märks så väl hur trafiken har tätnat också i denna medelstora stad jag bor i. Det blir bilköer i något som väl kan kallas rusningstid, vissa tider måste jag tänka mig för när väljer resväg för att inte bli hamna i kö.
Så var det inte förr och vad jag menar med förr är jag inte riktigt säker på, jag bara har en känsla av att det har blivit så mycket mer - av allt.
Sweet djisus, antalet bilar och så miljö - ingen bra kombo.
Jag har ju förmånen att det fungerar alldeles utmärkt med cykel eller spånka till jobbet.
Känns bra.

dagens gamla goding dvs stickat från Zara, småprickigt från Åhléns.

4 kommentarer:

Junitjej sa...

Lycka till med dotterns övningskörning!

frk F sa...

Trafik ÄR läbbigt! Jag kör omvägar för att slippa läskiga bitar, det är ju inte bra för miljön heller. Mer kollektivtrafik och färre bilar, det vore det bästa.

Garderobenmin sa...

Fint klädd! Måste nog ha min Zara-tröja idag, var ett tag sedan. Ignorerar allt som handlar om trafik el körkort....måste nämligen ta ett själv....

Librarybeth sa...

Junitjej: man tackar - det känns lite pirrigt!

frk F: jag instämmer, jag har mkt respekt för trafik!

liten: den värmde gott igår! Aha, du skulle själv behöva bege dig till trafikskolan... om du vill ha kortet förstås...