torsdag 18 juli 2013

Förmiddagen; självplågeri

Torsdagmorgon och förmiddag; löpning som innehöll ett visst mått av sjävplågeri denna förmiddag. Skulle nog ha stuckit ut ännu tidigare för det var vaaaarmt att springa 18 km idag.
Kanske sultansconesen från England som talade för jag kände mig tung men vi säger att det var värmens fel.
Nu hoppas jag att dagen fortsättningsvis går i slappandets tecken.
Jag har  ä n t l i g e n  läst klart den där boken Agaath och funderar som bäst vad jag tyckte om den, först i augusti ska vi avhandla den i bokcirkeln.
Hallå familjen! Stranden eller vad säger ni?

4 kommentarer:

linda/candygirl sa...

Såg ditt svar om båtluff hos Camilla. Vi har rest till grekland som vanligt trots krisen och som du skrev så märks det inte på öarna. Vi har dock försökt hålla oss så vi sluppit färjor just för att slippa bli strandade. Vi har dock luffat runt förr - före vi fick en bus. Efter busungens ankomst har vi tagit en plats per resa. Men likväl har han fått prova på sova en natt på en strand då vi landade sent och färjan till kalymnos gick först morgonen därpå. Det är ungen som skulle vilja prova på luffa runt lite nu...

Solrosfrö sa...

Hej hej, jag trevar mig så sakteliga tillbaka till den här delen av världen, under ny flagg. Vi ses!

Camillas dagar sa...

Apuh! Jag hade fullt sjå med 5 km jag, det var riktigt klibbigt och fuktigt i luften i dag. Ja, jag fick ju gå några steg ibland - men nu jäklar ska jag köra 5 km x 10 inför Bellmanstafetten i slutet av augusti. Sedan är det väl "bara" att trappa upp till Tjemilen då va? Men 18 km låter grymt jobbigt. Duktiga du!

Librarybeth sa...

linda/candygirl: bäst ungtrollet får som det vill ;D

Fröet: absolut!

Camilla: det blev lite för varmt denna gång.... och som sagt - bäst man laddar för Tjejmilen!