måndag 26 mars 2012

Ett försök

till copycat får inleda veckan... ljusblå skjorta (mer ljusblå än denna fadda bild...) från Lindex och brallor likaså. Bälte från Esprit, tar klackar till det.
Tack och lov nu ljusnar det utanför fönstret, det var lite väl svart ett tag tycker jag.

11 kommentarer:

Nickan sa...

Ja det var lite skumt när man vaknade. Jag kör med jeans/ blå tema denna vecka . Trevlig måndag. Kram

bibbaeva sa...

Sån där skjorta vill jag ha också, ska kolla, redan i dag, om det finns åt mig redan i dag! Gillar jeansen också, gillar att de är lågt skurna.
Ses!

mis(s)match sa...

Snyggt!

Vesnas vardag sa...

Jag copycatar dig snygging! ;)

Fliselin sa...

Jag kommer också att copycatta endera dagen! Fiint!

Fliselin sa...

Får jag fråga modeoraklet Libby om smakråd?! Funderar på H&M omlottklänning i trikå för 75:-, bra plagg att resa i, men vilken färg: Tycker att det är lätt att väla svart men att det kankse vore kul med annan färg. Vad tycker du? Erbjudande som kom idag på HM.com.

Camillas dagar sa...

Så fint! Jag önskar att jag också vore så där smal och nätt... Jag har värsta bredaste axlarna och kan INTE ha skjortan innanför byxorna, då ser det ut som jag glömt galgen... typ....
Ha en fin tisdag!
Fliselin... jag har den i svart och är också sugen på annan färg. Frågan är vilken. Blå? :)
Den är hur skön som helst!

Fliselin sa...

Ahh! Misstänkte att den var skön. Nu väntar jag bara från bästa tipset från vårt bästa modeorakel, Libby...

Librarybeth sa...

Nickan: ett bra tema!!!

bibbaeva: ett bra köp, skjortan är mkt användbar!

mm: thanks!! tack för inspo också!

Vesna: haha!! :D

Fliselin: tycker jag du ska... och man får lov att niga... blir ju rent av generad... nu har jag checkat av klänningen!! Så fin, Fliselin, man får tacka för tipset.
Färg sa du? Hmmm. Svart är alltid svart så jag skulle nog sagt det men nu när klänning inte drar iväg på mer än 75 pix skulle jag tveklöst knipa en till i en annan färg. Och nu när den ser så bekväm ut är det säkert ett smart köp.
Libby säger svart + valfri färg, blir det fel är det bara att skicka tillbaka. Vilken färg? Grön el. mörkblå. Med clogs till. Eller ballerina. Eller converse! Iiiih. vad fint!

Camilla: nja, nätt kanske inte far genom mitt huvud ;D men tack!! Och tack för klänningsråd!!!

Fliselin sa...

Det blev en mörkblå, får se om den blå färgen är fin IRL. Svart har jag flera olika klänningar av så det kändes inte motiverat. Tänkte mig att flyga i den till Kroatien i maj kanske... Belut och bokning närmar sig med stormsteg!Tack för råd!

Librarybeth sa...

Flisan: är själv inne på en blå... fast jag har ingen bra svart...! Låter som en fin combo; klänningen och Kroatien... :D